top of page

THE FLOW

1. Mål

Vi förstår att varje företag är unikt och har sina egna mål och önskemål för marknadsföringen. Därför börjar vi alltid med att sätta oss ner med er för att diskutera arbetsflödet, era behov och skräddarsy en lösning som passar just er.

 

Om ni behöver hjälp att öka er dragningskraft och nå er målgrupp på ett effektivt sätt genom att ta er marknadsföring till nästa nivå, tveka inte att kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa er.

Vi sätter oss först & pratar igenom ert projekt. Efter samtalet levererar vi ett spännande förslag utifrån förutsättningarna och verktygslådan vi har att jobba med.

2. Research

Utifrån spelplanen undersöker vi hur vi på bästa sätt kan genomföra & leverera en så bra och optimal strategi som möjligt för att få ut maximalt resultat.

OJXF021.png

3. Implementering

Vi launchar kampanjen & inväntar med spänning reaktionerna till innehållet.

4. Analys

Vi analyserar den givna kampanjen & bryter ned insamlad data & intrycken kring vad som gick riktigt bra samt vad som vi kan förbättra.

5. Förädla & Tillväxt

Utifrån insamlad data & feedbacken vi fått under processen av er målgrupp kan vi förbättra marknadsföringen & maximera framtida kampanjer för att stärka ert varumärke & växa er verksamhet.

bottom of page