THE FLOW

Vi sätter oss & pratar om vad för typ av marknadsföring ni är ute efter. Vi gör allt ifrån traditionell marknadsföring, kampanjer och events till digitala kampanjer.


Ifall ni vill – Konceptualiserar vi fram något mer drömmande unikt. Ett koncept som sticker ut. En idé som omfångar era kunder med resultat som gör att ni kommer närmare målgruppen genom den kreativa dragningskraften.

OJXF021.png

1. Mål

Vi sätter oss först & pratar igenom ert projekt. Efter samtalet levererar vi ett spännande förslag utifrån förutsättningarna och verktygslådan vi har att jobba med.

2. Research

Utifrån spelplanen undersöker vi hur vi på bästa sätt kan genomföra & leverera en så bra och optimal strategi som möjligt för att få ut maximalt resultat.

3. Implementering

Vi launchar kampanjen & inväntar med spänning reaktionerna till innehållet.

4. Analys

Vi analyserar den givna kampanjen & bryter ned insamlad data & intrycken kring vad som gick riktigt bra samt vad som vi kan förbättra.

5. Förädla & Tillväxt

Utifrån insamlad data & feedbacken vi fått under processen av er målgrupp kan vi förbättra marknadsföringen & maximera framtida kampanjer för att stärka ert varumärke & växa er verksamhet.