Creating outside the box

Allt som rör sig kan vi hjälpa till med - Vi har lång erfarenhet av logoanimationer, produktfilmer, explainers & mycket mer.

Ibland vill man satsa för att uppnå maximal effekt, men vi förstår såklart att alla projekt inte alltid är enorma. Beroende på ändamålet & er budget finns det alternativ i alla omfattningar. Inget projekt är för stort & inget är för litet.

Kontakta oss så kan vi agera bollplank kring vad för idé ni söker att förverkliga.

1. Dreams & Vision

Vad vill ni skapa? Vi har gjort det mesta inom animation. Här går vi tillsammans igenom projektet & vad som är möjligt utifrån er tidsram, budget och mål.

2. Research

Vi kollar in er specifika marknad & gör en undersökning av helheten & intrycket vi får av er bransch. När vi känner oss tillräckligt bekväma & informerade ger vi allt för att producera något slagkraftigt.

iMac

3. Draft & Utveckling

Utifrån all information vi samlat in skapar vi ett konceptutkast där vi presenterar våra tankegångar. Vi förfinar & reviderar utifrån er feedback tills ni är helt nöjda.

4. Leverans & Långsiktighet

Vi levererar det vi skapat till er. Långsiktighet & att ni är nöjda är det absolut viktigaste för oss. Vi håller gärna kontakten med er framåt för att se hur vi kan hjälpa er när det behövs framöver.