Creating outside the box

Vi kan hjälpa er att förverkliga alla era tankar som omfattar saker och ting som rör sig. Rörligt material är ett fantastiskt verktyg för att skapa unika assets. 

Mister Monkey har erfarenhet av att skapa allting ifrån produktvideos, explainers, animationer till större kunder såsom Tencent, Philips, Arla m.m. men även mindre aktörer. 

Vi jobbar kontinuerligt med större broadcasts, framförallt inom E-sports, där vi som ensam leverantör skapar alla olika nödvändiga assets som sedan används i sändning.

Kontakta oss gärna så kan vi agera bollplank kring vad för idé ni söker att förverkliga.

1. Dreams & Vision

Vad vill ni animera eller skapa? Vi har gjort det mesta inom animation. Vi går tillsammans igenom projektet och vad som är möjligt utifrån tidsram, budget och era mål.

2. Research

Vi kollar in er verksamma marknad & gör en undersökning av helheten och intrycket vi får av er bransch. När vi känner oss bekanta försöker vi producera något slagkraftigt utifrån vårt samtal.

iMac

3. Draft & Utveckling

Vi skapar utifrån all information vi samlat in ett utkast till er utifrån hur vi tänker oss konceptet. Vi förfinar och reviderar utifrån er feedback tills ni är helt nöjda.

4. Leverans & Långsiktighet

Vi levererar det vi skapat till er. Långsiktighet och att ni är nöjda är det viktigaste för oss. Vi håller gärna kontakten med er framåt för att se hur vi kan hjälpa er när det behövs framåt.